Workshop ‘Wat elke vrouw zou moeten weten over de Overgang en stress’

Stress-en-de-overgang Workshop 'Wat elke vrouw zou moeten weten over de Overgang en stress'

Duur: 3 uur

De Overgang en stress


Vrouwen zijn er vaak erg goed in om alle ballen in de lucht te houden. Zoals de zorg voor het gezin, combinatie van werk en privé en onderhouden van relaties. Ineens merk je dat dit niet meer zo lekker gaat. De Overgang en stress is geen fijne combinatie. Hoe kan je er toch voor zorgen dat de overgang niet een periode van verlies is, maar juist een nieuwe fase van innerlijke ontwikkeling. Door het maken van nieuwe keuzes die meer bij jou passen in deze nieuwe levensfase ervaar je meer balans. In deze workshop wordt het verband gelegd tussen de Overgang en stress. Door hormonale verandering ontstaat er behoefte om op een andere manier om te gaan met voeding, relaties, werk en stress. Dit kan bijdragen aan meer gezondheid en geluk.

Voor wie

Ben jij tussen de 40 en 55 jaar? Heb jij gebrek aan energie? Deze workshop is geschikt voor vrouwen die in de pre-menopauze of middenin de Overgang zitten. Gemiddeld duurt de Overgang ruim 7 jaar en 80% van alle vrouwen ervaart fysieke en psychische klachten door de schommelende hormoonbalans.

Herken je jezelf hierin en wil je meer weten over hoe dit nou werkt in je lijf en mind meld je dan aan.

Wat brengt deze workshop jou:

  • inzicht in de werking van jouw vrouwelijke- en stresshormonen
  • de rol van voeding
  • bewust worden wat bij jou past
  • leren hoe je betere keuzes voor jezelf kunt maken

 

Investering in jezelf

€ 67,- per persoon. Neem gerust je zus, vriendin, (schoon)moeder mee.

Trainers

Stress-en-de-overgang Workshop 'Wat elke vrouw zou moeten weten over de Overgang en stress'

 

Stress-en-de-overgang Workshop 'Wat elke vrouw zou moeten weten over de Overgang en stress'Stress-en-de-overgang Workshop 'Wat elke vrouw zou moeten weten over de Overgang en stress'

 

 

Liesbeth Messing
Zij is Trainer Hormoonfactor en adviseert op het gebied van gezondheidsklachten in relatie tot hormonen.  www.liesbethmessing.nl

Stress-en-de-overgang Workshop 'Wat elke vrouw zou moeten weten over de Overgang en stress'

Stress-en-de-overgang Workshop 'Wat elke vrouw zou moeten weten over de Overgang en stress'

 

 

 

Irene Bex van Coachpraktijk Irene Bex
Zij is stress- en burnoutspecialist, trainer en coach en helpt bij het voorkomen en herstellen van stress, overspannenheid en burnout.

Inschrijven?
Kijk voor actuele data bij ‘Agenda’ of hieronder bij vrije inschrijving.

Vrije inschrijving
Zijn er nog geen data gepland voor deze workshop, schrijf je dan vrijblijvend in door hieronder contact met mij op te nemen.
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt er contact met je opgenomen. Duurt een volgende workshop nog even? Overweeg dan een individueel traject of duo-coaching. 

Heb je nog vragen of wil je al eerder aan de slag
Je bent altijd welkom voor een  gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Kijk dan wat wij voor jou kunnen betekenen op de volgende websites www.liesbethmessing.nl of  www.komweerinbalans.nl. Of volg ons op Facebook Komweerinbalans.

Neem contact met mij op