Workshop Betere keuzes maken voor jezelf

Duur: 3 uur

18193774_272246829906948_4479177688811595573_n Workshop Betere keuzes maken voor jezelf

 

In workshop ga je op zoek naar wat jij nu belangrijk vindt. Ontdek jouw kernwaarden en ervaar ook meer energie en minder keuzestress. Je kunt je zowel individueel als groep aanmelden.

 

Ik heb een hele interessante en gezellige workshop gehad. Ik had verwacht wat tips te krijgen over keuzes maken tussen werk en privé en voor jezelf kiezen maar het ging veel verder. In 3 uur tijd heb ik geleerd wat mijn belangrijkste kernwaarden zijn en wat ik daar in mijn leven mee kan. Irene geeft goede handvatten en tips. 

Wat wil jij voor jezelf?


In deze tijd van keuzestress, ‘wat doe ik nu wel en wat nu niet’, helpt het om keuzes te maken gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Omdat je weet dat deze keuzes jou brengen naar waar JIJ naartoe wilt (en niet waar de ander wil dat jij naartoe gaat). Als je jouw kernwaarden eenmaal kent, kun je makkelijker ‘ja’ zeggen tegen zaken die goed voor jou zijn, maar vooral ook makkelijker ‘nee’ zeggen tegen zaken die niet horen bij jou. Je gaat naar huis met een concreet stappenplan waar je thuis verder mee aan de slag kunt.

Ik kan iedereen een workshop aanraden! Haastig kwam ik binnen en vol goede energie ging ik naar huis! Onder begeleiding op zoek naar wat nou echt belangrijk voor je is. Het was leuk, het was leerzaam, een stukje bewustwording en vooral even aandacht voor mij! Een select groepje en een kundige coach. Bedankt voor alle handvaten die je me aangereikt hebt en ik kom zeker nog eens terug! Hartelijk groet, Elphaidis

 

18193774_272246829906948_4479177688811595573_n Workshop Betere keuzes maken voor jezelf

 

Inschrijven?

Kijk voor actuele data bij ‘Agenda’ of hieronder bij vrije inschrijving.

Vrije inschrijving

Zijn er nog geen data gepland voor deze workshop, schrijf je dan  vrijblijvend in door contact met mij op te nemen. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt er contact met je opgenomen. Duurt een volgende workshop nog even? Overweeg dan een individueel traject.