WhatsApp-ondersteuning

Heb je wel vaker iets aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en had je behoefte aan een stok achter de deur? Herkenbaar? Mis jij ook iemand die even de vinger-aan-de-pols houdt. Iemand die even met je meekijkt waar je tegenaan loopt tussen de twee sessies in. Iemand die regelmatig contact met jou houdt.

whatsapp WhatsApp-ondersteuning


Regelmatig contact via WhatsApp

Tijdens het coachingstraject, waarbij je 1x per 2 weken een sessie met mij hebt, kun je ook kiezen voor Whatsapp-ondersteuning. Dit houdt in dat ik geregeld contact met jou heb via Whatsapp om je te ondersteunen om die stappen te doen die jou verder brengen. Speciaal voor jou die een stok achter de deur fijn vindt of nodig heeft.

“Whatsapp-ondersteuning was fijn, zo hoefde ik niet te wachten tot de volgende sessie om mijn verhaal te doen.” Carla

In een coachingstraject ga ik jou INTENSIEF begeleiden met:

Onthaasten: We onderzoeken wat er nodig is voor jou om eens stil te staan bij jezelf, om meer te kunnen ontspannen en om beter naar je lichaam te luisteren en te onderzoeken wat jij nodig hebt. Je gaat jouw batterij weer opladen.

Ontstressen: We gaan kijken naar wat jou allemaal stress geeft en je leert nieuwe betere manieren om anders met deze stress om te gaan.

Ontplooien: Samen bepalen we wat JIJ wilt bereiken. Je gaat stappen zetten om je energie te richten op wat jij belangrijk vindt en wat jou gelukkig maakt.

Meer informatie

Ik kan jou helpen om minder stress, meer energie, rust, plezier en geluk te ervaren. Ben jij hieraan toe? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

“Whatsappbegeleiding was helpend in de tijden dat ik het lastig had.”
Joost

Aanbod coaching

Ben jij eraan toe om aan jezelf te gaan werken?  Om het stuur stevig in handen te houden en jouw leven richting te geven? Ik help je er graag bij. Wil je graag aan de slag, maar twijfel je nog, kijk dan hier voor wat er nog meer mogelijk is.

Investering in jezelf

Bekijk hier wat de investering is in jezelf. Klik hier voor de tarieven.

Ja, neem contact met mij op

whatsapp WhatsApp-ondersteuning