Teamtraining ‘Je stress de baas’

Minder stress tijdens de teamtraining Je stress de baastress de baas

Deze week hebben Marc Spruit en ik de teamtraining ‘Je stress de baas’ aan een team van een bibliotheek mogen geven. De deelnemers hebben op een interactieve manier ervaren aan welke knoppen ze kunnen draaien om met minder stress en met meer rust, plezier en energie in het leven te staan en optimaal kunnen functioneren, zowel op het werk als thuis.

Met de teamtraining ‘Je stress de baas’ kun je samen met je eigen team aan de slag met een betere omgang met stress. Daarbij is werkdruk niet de enige component. De training is verhelderend in de zin van het herkennen van signalen en oorzaken, vergroot de bewustwording rondom energievreters en energiegevers en is confronterend in de zin van het belang van het maken van keuzes en problemen met het doorbreken van patronen hierbij. – Jan Verschure, Manager Bibliotheken Regio Zuid bij Bibliotheek Midden-Brabant

2019-06-04-11.37.17-2 Teamtraining 'Je stress de baas'

Reacties van de deelnemers

Het was een zeer prettige training. Ik ben me bewust geworden van stress op werkgebied alswel privé. Je kon zaken voor jezelf noteren en je hoefde niet alles met iedereen te delen. Het stressspel was zowel leuk als zinvol.

Het was erg leuk! Er heerste een goede sfeer. Het is goed om eens bewust bezig te zijn wat mij allemaal stress geeft. Ik heb veel geleerd!

Bewustwording is stap 1 in het maken van andere keuzes. Ook confronterend als je niet zo goed weet hoe je andere keuzes moet maken.

Veel afwisseling in de training. Het is een soort van wake-upcall. Fijn dat alles weer eens benoemd wordt zowel stress op het werk als privé en wat je eraan kunt doen. Fijne ervaring!

2019-06-04-11.37.17-2 Teamtraining 'Je stress de baas'

Meer informatie over teamtrainingen.

Offerte op maat aanvragen

Wil je dat wij deze training, een training op maat of individuele begeleiding voor jouw organisatie verzorgen? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.