Presentatie Boost your Battery! door Kempeny

Presentatie-Boost-your-Battery Presentatie Boost your Battery! door Kempeny

Hoe zorg je ervoor dat jouw team of jouw medewerkers op een gezonde manier met spanning en werkdruk omgaan?

In deze presentatie wordt op een laagdrempelige en enthousiaste manier bewustwording gecreëerd onder de medewerkers waarbij onderwerpen als fysieke en mentale belasting aan bod komen. Hoe verander je je werkhouding? Wat zorgt voor een stressvolle dag? Ben je je bewust van de wijze waarop je werkt, zit of staat? Waar krijg je energie van op het werk en waar ‘lek’ je energie?

Als introductie voor ons Fitprogramma Vent-Fit hebben wij Kempeny gevraagd om de kick-off hiervoor te verzorgen, waarbij het thema fysieke en mentale belasting centraal stond. Onderwerpen zoals werkhouding, energiegevers, energievreters, werkplezier en makkelijk toepasbare tips voor in de praktijk kwamen aan bod. Margret Becx en Irene Bex hebben ons in hun enthousiasme meegenomen in een luchtige, interactieve en super praktische presentatie voor zowel ons kantoor- als productiepersoneel.Elise van Kampen, HR bij Ventilair Group Nederland

Voor wie

Doeltreffend is deze presentatie voor organisaties die willen starten met een eerste kennismaking hoe medewerkers gemotiveerd kunnen worden verandering aan te brengen in werkhouding, fysieke inspanning en stress.

Offerte op maat aanvragen

Wil je dat wij deze training, een andere training op maat of individuele begeleiding voor jouw organisatie verzorgen? Laat een bericht achter via het contactformulier hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.