Loopbaanontwikkelingstraject

In een gecombineerd persoonlijk traject gaan we tijdens tien contactmomenten aan de slag met jouw vraag. Het loopbaanontwikkelingstraject bestaat uit de benodigde bouwstenen die inzetbaar zijn binnen dit traject.

Bouwstenen kunnen zijn:

* Kernkwaliteitenonderzoek
* Keuzes maken
* Kernwaardes en zelfvertrouwen
* Invullen assessment
* Persoonlijke DISC Profiel
* Huidige werkrol analyse
* Ambities en uitdagingen in kaart brengen
* Motivatiebrief / CV
* Vacature onderzoek
* Solliciteren
* Sollicitatiegesprek
* Rollenspel
* Evaluatiegesprek

Voorbeelden van thema’s zijn:

* Keuzes maken
* Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik
* Onduidelijkheden binnen de werksituatie
* Koersbepaling werk of carrière
* Ondersteuning bij veranderingen in de werksituatie

gezamenlijk-logo-met-foto-Human-Vitality Loopbaanontwikkelingstraject

Persoonlijk traject bij Coachpraktijk Irene Bex

In zes contactmomenten leer jij om zelf regie te nemen over je loopbaan en je leven, zodat je kunt blijven ontwikkelen en je je eigen keuzes kunt nemen vanuit je kracht. We kijken naar jouw wensen, dromen, mogelijkheden en belemmeringen, evenals naar patronen in jouw eigen denken en je gedrag. Het belangrijkste doel is dat je in staat bent om keuzes te maken die bij jou passen. Zodat je nieuwe wegen in kunt slaan waarbij jij aan het roer staat en keuzes maakt die jou energie geven en ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit.

Loopbaanontwikkelingstraject bij Human Vitality

Met onze aanpak tijdens de vier begeleidingsuren wordt een diepgaande en betrouwbare meting over het aanwezige voorkeursgedrag en de daaraan toebehorende signalen vertaald naar de loopbaan en de werksituatie. We achterhalen wat belangrijk voor je is en hoe je daar werk van kunt maken. Je ontdekt jouw waarden, weet wat je wilt bereiken en welke uitdaging daar het beste bij past. Deze persoonlijke inzichten maken het mogelijk om je opnieuw te oriënteren zodat je volledig in jouw kracht komt en hierdoor in staat bent om jouw keuzes op de meest optimale wijze uit te voeren zodat dit uiteindelijk ten goede komt aan zowel de voldoening als het resultaat. www.humanvitality.nl

Download folder Loopbaanontwikkelingstraject

Meer informatie

Wil je dat wij een loopbaanontwikkelingstraject of een individueel coachingstraject voor jouw medewerker verzorgen? Of wil je zelf aan de slag? Laat een bericht achter via het contactformulier hieronder. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.