Interactieve lezingen, workshops en trainingen zakelijk

Wie zijn wij?

Masterclasses, lezingen en trainingen worden verzorgd door Irene Bex van Coachpraktijk Irene Bex en Marc Spruit van MenS | Durf te groeien.

IMG_3423-2 Interactieve lezingen, workshops en trainingen zakelijkIrene was werkzaam als officemanager bij een groot bedrijf en signaleerde dat stress een enorme invloed heeft op prestaties en ziekteverzuim. Met haar achtergrond als leerkracht speciaal onderwijs, coach, stress- en burnoutspecialist en trainer deelt ze graag haar kennis en ervaring. Haar uitleg en adviezen zijn helder, bruikbaar en toegespitst op de dagelijkse praktijk.

IMG_3423-2 Interactieve lezingen, workshops en trainingen zakelijkMarc Spruit heeft als leidinggevende in de financiële dienstverlening gewerkt. Deze jarenlange ervaring in het coachen en ontwikkelen van teams en de mensen binnen die teams zet hij nu met veel plezier als teamcoach in. Hij helpt graag mensen het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van hun eerste of volgende stap!

De trainingen gaan o.a. over stresspreventie, waarden, medewerkers in hun kracht zetten en succesvol samenwerken. De trainingen kunnen worden gegeven aan teams en aan medewerkers uit verschillende teams. De training kan desgewenst worden aangevuld met individuele coaching.

Thema’s

IMG_3423-2 Interactieve lezingen, workshops en trainingen zakelijk


Je stress de baas

Stress, overspannenheid en burnout zijn inmiddels een bekend verschijnsel in de maatschappij. Er is inmiddels ook veel bekend over hoe langdurige stress deze klachten kan veroorzaken. Veel belangrijker nog is dat er ook veel bekend is over hoe je stress en het uitvallen van medewerkers kunt voorkomen.

Masterclass Je stress de baas 

Teamtraining Je stress de baas

 

IMG_3423-2 Interactieve lezingen, workshops en trainingen zakelijk


Feedbacktraining – Elkaar aanspreken

Feedback geven en ontvangen is een manier om met elkaar te verbinden. Je geeft iets van jezelf aan de ander waarmee je de ander probeert te helpen om te groeien. Door als ontvanger goed naar de feedback te luisteren en het echt te ontvangen geef je de ander respect terug en geef je aan te vertrouwen op de goede bedoelingen van de ander. In een team creëer je zo met elkaar een cultuur waarin men elkaar durft aan te spreken en waarin men in staat is aangesproken te worden zonder dat de sfeer daaronder leidt.

Lees meer

 

IMG_3423-2 Interactieve lezingen, workshops en trainingen zakelijk


Teamtraining – Betere keuzes maken

In deze training laten wij uw medewerkers hun kernwaarden ontdekken waardoor ze betere keuzes kunnen maken. Laat uw medewerkers ervaren dat begrip voor elkaars kernwaarden leidt tot meer begrip, betere communicatie en samenwerking op de werkvloer.

Lees meer

IMG_3423-2 Interactieve lezingen, workshops en trainingen zakelijk

 

Presentatie, lezing of workshop voor Mantelzorgers

Mantelzorgers die voor een ander zorgen krijgen vaak met overbelasting te maken. Gelukkig weten we al steeds meer hoe we overbelasting kunnen voorkomen. 

Lees meer

IMG_3423-2 Interactieve lezingen, workshops en trainingen zakelijk

 

Individuele begeleiding

Naast begeleiding aan groepen is het ook mogelijk om individuele begeleiding op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling te verzorgen. Lees meer

Meer teamtrainingen

Kijk ook eens op de website van mijn co-trainer Marc Spruit voor nog meer trainingen.

Training op maat of meer informatie?

Wil je dat wij een lezing, workshop of training voor jouw organisatie verzorgen? Laat een bericht achter via het contactformulier hieronder. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.