Klantervaringen

2018-12-04-12.38.58 Klantervaringen


Het merendeel van mijn klanten geeft aan met mij te willen samenwerken om verlichting van hun (stress)klachten te verkrijgen. Andere klanten worden door mij begeleid omdat zij hun prestaties willen verbeteren, persoonlijke groei en ontwikkeling nastreven en in hun welzijn willen investeren.

Coaching is een methode die jou helpt erachter te komen wie jij bent, wat je wilt en hoe jij echt in het leven wilt staan. Om weer lekker in je vel te zitten met minder stress en met meer energie, rust. plezier en balans.

Dit is wat klanten over mij en mijn aanpak zeggen:

Aan het begin van het traject ervaarde ik veel stress op meerdere fronten en had ik stressklachten, waaronder hartkloppingen. Irene heeft me geholpen om mezelf te vinden en weer in balans te komen. Ze liet me bewust worden wat ik allemaal al goed deed in plaats van de focus te leggen op wat er beter kon en anders moest. Ze stelde open vragen om erachter te komen waar mijn belemmeringen zaten. Daarnaast heeft het kernwaardenonderzoek mij inzicht gegeven in wie ik ben en heeft het mij geholpen om andere en betere keuzes te maken, waardoor er nu voldoende tijd is voor momenten van rust. Het was fijn dat ze de sessies aanpaste aan wat ik nodig had. Ik heb geen hartkloppingen meer, ik ervaar minder stress en ik sta nu steviger in mijn schoenen in mijn rol als leidinggevende.  – Mirthe, teamleider

—————-

Wanneer je in een situatie komt met stressgerelateerde klachten ben je bij Irene op het goede adres. Zij voelt goed aan wat je nodig hebt om situaties anders en beter aan te pakken, zodat je minder last ervaart van stress. Soms komt dat al voort uit een simpel gesprekje over hoe de week is verlopen. Irene heeft in mijn geval bijgedragen aan het herstel van een burn-out, wat totaal niet makkelijk is geweest en vaak niet wordt begrepen door mensen om je heen. Zonder haar coaching was ik hier niet zo sterk uitgekomen. Dat zit hem voornamelijk in de andere inzichten die zij aandraagt, waar je actief mee aan het werk gezet wordt. Daarbij helpt zij bij het accepteren van de situatie waardoor ik mezelf ruimte heb kunnen gunnen om te herstellen. – Mathijs, administratief medewerker logistiek

—————-

Ik kwam bij Irene omdat ik beter wilde leren slapen. Zij heeft mij op een kundige, motiverende en en ook nog eens leuke manier geholpen met leren ontspannen, loslaten en rustmomenten nemen. Hierdoor hou ik meer energie over door de dag heen en kan ik beter slapen. Ze heeft voor iedereen wel een passende oplossing, als je ervoor open staat om zaken op een andere manier uit te proberen. Ze heeft veel ervaring en kan het gewéldig goed overbrengen, zonder corrigerend te zijn. En daarnaast is ze ook nog een heel fijn en lief persoon! – Gonny, huisvrouw

—————-

Irene kan zich goed inleven in mensen met spannings- en burnoutklachten en heeft goede tips om hier beter mee om te gaan. Je kunt merken dat ze veel kennis op dit gebied heeft, ze biedt in deze meer dan een algemeen coach zou kunnen. De Whatsapp-ondersteuning was helpend in de tijden dat ik het lastig had. Ik kan haar hulp aanbevelen aan iedereen die last heeft van stressklachten, onrust of stress heeft door werkgerelateerde zaken. Of gewoon veel spanningen in het dagelijks leven heeft. Ik ben weer goed op weg! – Joost

————-

Het laatste half jaar heb ik een coachingstraject van 10 sessies gehad bij Irene. Ze heeft me geholpen om anders naar situaties te kijken, meer naar mijn gevoel te luisteren en beter naar de feiten te kijken. Ze heeft me bewust gemaakt van mijn sterke kanten en valkuilen waardoor ik mijn grenzen beter kan bewaken. Ze doet dit door het voeren van gesprekken en doen van oefeningen in combinatie met huiswerkopdrachten. Deze combinatie was voor mij heel goed bruikbaar en tastbaar. Het hele traject heeft me veel gebracht en kan ik de rest van mijn leven gebruiken. Ik ben haar hier erg dankbaar voor en raad het iedereen aan. Drea – verpleegkundige

————-

Voordat ik bij Irene kwam had ik last van sombere buien en had ik het idee dat er dingen in mijn leven gebeurden waar ik geen invloed op had. Ik raakte dan overweldigd en schoot dan altijd meteen in de stress. Ik had moeite om zaken los te laten en het lukte mij niet om daar balans in te krijgen. Bij haar heb ik geleerd om anders om te gaan met dagelijkse stressfactoren en problemen uit mijn verleden. Het gevoel van overbelast zijn is veel minder. Ik heb nu veel minder hoofdpijn, buikpijn en vooral meer energie en rust in mijn hoofd. Haar methode is toegankelijk en begrijpelijk. Ik heb geleerd op een prettige manier mijn emoties te sturen, zodat ik lekkerder in mijn vel zit.  Ik ben meer mezelf geworden en kan nu betere keuzes voor mezelf maken in plaats van steeds maar aan de verwachtingen van anderen te voldoen. – Jeroen, logistiek medewerker

————-

2018-12-04-12.38.58 KlantervaringenEr waren een heleboel stressfactoren die mijn leven gingen bepalen. Met de hulp van Irene ben ik weer baas geworden van mijn eigen gedachten en gevoelens. Door regelmatig stil te staan bij mezelf, kan ik nu dichter bij mezelf blijven en merk ik dat ik steeds meer grip heb gekregen op wat ík wil. De bewustwording is vaak stap één. Als je dit kan en weet van jezelf dat je er in je eentje niet uitkomt, gun jezelf dan de tijd en ruimte om er aan te werken. Het is niet erg om dan hulp te vragen. Het accepteren en relativeren is echt dé grote stap die ik bij Irene heb geleerd en heeft mij grotendeels gemaakt tot wie ik nu ben. Ik sta weer terug in mijn kracht en mag dit van mezelf ook laten zien! – Inge

————-

Door de hulp van Irene heb ik nieuwe inzichten gekregen, die me helpen betere keuzes te maken die bij mij passen.  Zonder haar coaching was dit niet gelukt. – Mathijs

————-

Mijn man en ik hebben bij Irene eenduo-kernwaardenonderzoek gehad. Ons doel was om onze gezamenlijke kernwaarden te ontdekken en duidelijk te krijgen  wat ons samen gelukkig maakt en wat we daarvoor kunnen doen om dat te verwezenlijken. Aan de hand van kaarten en gesprekken hebben we, onder goede coachende leiding van Irene, inzicht gekregen in wat we samen belangrijk vinden en hoe we hier bewuste keuzes in kunnen maken. Inzichten die we in de praktijk goed kunnen gebruiken. – Ronald en Drea

2018-12-04-12.38.58 Klantervaringen


Het was bijzonder te ervaren hoe Irene me stap voor stap meenam om mijn diepere ik te laten zien. Ze deed dit op een heel vertrouwde en natuurlijke manier. Bewustwording is het halve werk! Nu aan de slag met de inzichten. Bedankt Irene.
– Thea, officemanager

————

Ik2018-12-04-12.38.58 Klantervaringen zat in een dal en voelde me onzeker, snel geprikkeld, moe en niet lekker in mijn vel. Irene heeft me erg goed en vakkundig geholpen. Ze heeft me handvatten gegeven waar ik mee aan de slag kon. Ik ging met een fijn gevoel en plezier naar een sessie. Ik merk dat ik situaties nu makkelijker kan accepteren en voel me rustiger en opgewekter. Whatsapp-ondersteuning was fijn, zo hoefde ik niet te wachten tot de volgende sessie om mijn verhaal te doen. – Carla, huisvrouw

————

In 8 sessies ben ik aan de slag gegaan om weer in balans te komen. Ik was moe, zat vol stress, sliep slecht, was prikkelbaar en was vooral niet meer gelukkig. Ik was mijn doel kwijt en voelde me vooral geleefd door anderen. Na het eerste gesprek had ik al het gevoel dat er meteen een klik was tussen Irene en mij, haar eigen ervaring en hoe ze in het leven staat, sprak mij erg aan. Na 8 sessies kan ik zeggen dat mijn balans er weer is. Natuurlijk zullen er valkuilen komen, maar ik heb nu de tools in handen om hier mee om te gaan en dit aan te pakken. Dit allemaal dankzij Irene die dit door een kundige, maar ook warme, vriendelijke, directe, enthousiaste manier  teweeg weet te brengen. Irene is voor mij een topper! 

————

Irene en ik kennen elkaar al langer. Een tijdje terug kwam er iets op mijn pad dat mij deed twijfelen of ik de juiste keuze maakte. Ik belde Irene met de vraag: mag ik iets tegen je aanhouden? Irene wist de vinger op de zere plek te leggen en hield ze mij op heel natuurlijke manier een spiegel voor. Het antwoord op mijn vraag (dat ik diep van binnen natuurlijk al lang wist) kwam er daardoor mooi uit. Weg twijfel!  Bedankt, Irene!

————

2018-12-04-12.38.58 KlantervaringenIk heb het contact met Irene als prettig ervaren. Door het vertrouwen wat er uitgesproken werd, voelde ik me snel op mijn gemak. Ik voelde me gehoord en leerde om dichter bij mijn gevoel te blijven en voor mezelf te kiezen. – Yvonne

————

Ik had al enige tijd last van ‘dwangmatige’ slaaprituelen. Irene heeft mij heel goed geholpen door mij zelf na te laten nadenken wat het gevolg zou kunnen zijn als ik die ‘zelfgemaakte regels’ wat zou laten vieren. Dit deed zij door middel van gesprekken maar ook door middel van oefeningen en huiswerkopdrachten. Het heeft er aan bijgedragen dat het slaapritueel veel minder dwangmatig is geworden. Ik heb geleerd dat ik vertrouwen kan hebben dat er niets gebeurt als ik de dingen wat los laat. Dit helpt mij ook in andere situaties. Vooral de ongedwongen manier waarop Irene met mij is omgegaan gaf mij het vertrouwen dat het goed zou komen. Dankzij Irene ben ik een stuk beter in balans en zelfverzekerder. Bij deze nogmaals onze dank. 

————

Irene laat jezelf vertellen wat er in je hoofd omgaat, doordat zij goed luistert en reflecteert en daarmee verander je je mindset. Irene straalt rust uit, is vrij van oordelen en heeft een open houding, dat maakt het gemakkelijk om je verhaal kwijt te kunnen en daardoor verder te kunnen in het leven.  Mariette

————

De sessies maakten mij lichter en krachtiger en gaven mij inzichten om te groeien. Irene voelde mij steeds goed aan. Door het stellen van de juiste verdiepingsvragen nam zij mij stap voor stap mee.  Ik heb in kleine haalbare stappen mijn dagelijkse leefstijl en denkpatronen aangepast, waardoor ik weer meer plezier in het leven heb en mij krachtiger voel. Dank je wel, Irene! – Corinne

————

Irene is een vakvrouw! Een coach die de bijzondere combinatie heeft van warme en betrokken aandacht en tevens over een flinke do2018-12-04-12.38.58 Klantervaringensis daadkracht beschikt om mensen een spiegel voor je houden. Daardoor is ze in staat om van mensen snel het vertrouwen te krijgen en uitstekende resultaten te behalen. Ik heb Irene leren kennen als opleider in haar NLP opleiding, waarbij ze opviel door haar uitstekende kwaliteit als coach en tevens als een bijzonder fijn mens. Dat maakt haar een ware professional. – Peter Dalmeijer

————

Irene maakt makkelijk contact met mensen op een authentieke en respectvolle manier. Ze heeft snel in de gaten wat de bedoeling is, anticipeert 2018-12-04-12.38.58 Klantervaringendaarop met een proactieve stijl en brengt een boost aan positieve energie binnen. Ze kan doelgericht werken en is in staat om mensen in beweging te krijgen. Voor mij was het echt een geschenk om samen met haar te werken. Daarnaast of misschien wel als allerbelangrijkste is Irene een geweldig mens die een hoop kwaliteit geeft aan waarschijnlijk elke plek waar ze beweegt. – Rob

————

Irene neemt de tijd die je nodig hebt en haar betrokken open houding is erg prettig.  Ze begeleidde mij door mijn vraag/probleemstuk heen en 2018-12-04-12.38.58 Klantervaringendaardoor kwam ik tot een mooi helder inzicht, wat mij helpt verdere stappen te zetten. Bij haar ben je op je plek om pijnlijke oude patronen aan te kijken en daar andere gedachten op te ontwikkelen. Ik kan haar van harte aanbevelen!! – Ellen

2018-12-04-12.38.58 Klantervaringen————

Wanneer je iemand zoekt die je op een warme en open manier handvatten kan geven om een stapje verder te komen in je eigen ontwikkeling en in het zijn wie je bent, dan kun je bij Irene terecht. Ze heeft me inzichten gegeven in mijn welbevinden van nu en laat mij op een positieve manier aan de slag gaan met wat voor mij een volgende stap moet zijn. Ben je op het moment uit balans en zoek je een fijne en goede coach dan ben je bij Irene op het juiste adres. – Renate

————

2018-12-04-12.38.58 KlantervaringenIk vind Irene een kei in de juiste vragen stellen, ze is to the point en opbouwend. Het heeft mij een paar mooie inzichten opgeleverd Fantastisch! Dank je. – Hans

————

2018-12-04-12.38.58 KlantervaringenIrene is graag bereid haar kennis en ervaring te delen. Haar uitleg en adviezen zijn helder, bruikbaar en toegespitst op de dagelijkse praktijk. Ze is geduldig en controleert voortdurend of je haar uitleg volgt, waardoor je problemen ook in een later stadium zelf kunt oplossen. Irene neemt je mee in haar enthousiasme en is een uitstekend coach! – Mariette