Kick-off Fitprogramma door Kempeny

Onlangs mochten wij van Kempeny een presentatie bij Ventilair Group Nederland in Eersel verzorgen.

We hebben in deze presentatie op een laagdrempelige en enthousiaste manier bewustwording gecreëerd onder de medewerkers van Ventilair waarbij onderwerpen als fysieke en mentale belasting aan bod zijn gekomen. Hoe verander je je werkhouding? Wat zorgt voor een stressvolle dag? Ben je je bewust van de wijze waarop je werkt, zit of staat?

Reactie van de opdrachtgever:

Als introductie voor ons Fitprogramma Vent-Fit hebben wij Kempeny gevraagd om de kick-off hiervoor te verzorgen, waarbij het thema fysieke en mentale belasting centraal stond. Onderwerpen zoals werkhouding, energiegevers, energievreters, werkplezier en makkelijk toepasbare tips voor in de praktijk kwamen aan bod. Margret Becx en Irene Bex hebben ons in hun enthousiasme meegenomen in een luchtige, interactieve en super praktische presentatie voor zowel ons kantoor- als productiepersoneel.Elise van Kampen, HR bij Ventilair Group Nederland

Voor wie

Doeltreffend is deze presentatie voor organisaties die willen starten met een eerste kennismaking hoe medewerkers gemotiveerd kunnen worden verandering aan te brengen in werkhouding, fysieke inspanning en stress.

Offerte op maat aanvragen

Wil je dat wij deze training, een andere training op maat of individuele begeleiding voor jouw organisatie verzorgen? Laat een bericht achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.