Kernwaardenonderzoek: Betere keuzes maken

Hoe maak je betere keuzes als persoon, als partners of als team?

Maak betere keuzes gebaseerd op wat JIJ belangrijk vindt! Ontdek jouw kernwaarden en ervaar ook meer energie en minder keuzestress. 

Wat wil jij voor jezelf?

In deze tijd van keuzestress, ‘wat doe ik nu wel en wat nu niet’, helpt het om keuzes te maken gebaseerd op wat jij belangrijk vindt. Omdat je weet dat deze keuzes jou brengen naar waar JIJ naartoe wilt (en niet waar de ander wil dat jij naartoe gaat). Als je jouw kernwaarden eenmaal kent, kun je makkelijker ‘ja’ zeggen tegen zaken die goed voor jou zijn, maar vooral ook makkelijker ‘nee’ zeggen tegen zaken die niet horen bij jou. Je gaat naar huis met een concreet stappenplan waar je thuis verder mee aan de slag kunt. Ontdek hier wat een kernwaardenonderzoek voor jou kan betekenen.

Mogelijkheden om met dit thema aan de slag te gaan

kernwaarden Kernwaardenonderzoek: Betere keuzes maken

Kernwaardenonderzoek individuele coaching: Wat vind jij belangrijk?
Jij als persoon staat centraal. We gaan aan de slag met jouw kernwaarden. In 2 uur ontdek je wat jouw kernwaarden zijn en onderzoek je in hoeverre je al leeft naar wat jij belangrijk vindt. En waar je nog stappen kunt zetten. Je  krijgt inzicht wat jou gelukkig maakt en wat je daarvoor nodig hebt. Ik help je om keuzes te maken die aansluiten bij je talenten, bij wie je bent en bij wat jou drijft en inspireert; en om je bezieling in je dagelijkse leven concreet vorm te geven, stap voor stap. Zo ontstaat er een weg die echt bij jou past en waaraan je weer zin en plezier beleeft, zowel in het werk als privé.

“Het is fijn om mijn kernwaarden in kaart gebracht te hebben. Het geeft mij een duidelijk inzicht in mijzelf en helpt me er ook aan herinneren wie ik ben en maakt het makkelijker om een bepaalde keuze te maken”.-  Inge 

Lees hier meer over de tarieven. 

Wat vinden jullie SAMEN belangrijk? Kernwaardenonderzoek in duo-coaching
In deze 3-uur durende sessie ontdek je wat jullie samen belangrijk vinden, waardoor de communicatie (nog) beter en makkelijker verloopt.  Wat maakt jullie samen gelukkig en wat is daarvoor nodig?  Om samen met je vriendin, collega, moeder, vader, dochter, zoon, partner enz. te doen.

“Mijn man en ik hebben bij Irene een duo-coachingsgesprek gehad. Ons doel was om onze gezamenlijke kernwaarden te ontdekken en duidelijk te krijgen wat we daarvoor kunnen doen om die te verwezenlijken. Aan de hand van kaarten en gesprekken hebben we, onder goede coachende leiding van Irene, inzicht gekregen in wat we samen belangrijk vinden en hoe we hier bewuste keuzes in kunnen maken. Inzichten die we in de praktijk goed kunnen gebruiken”. Ronald en Drea

Lees hier meer over de tarieven. 

Workshop: Betere keuzes maken: kernwaardenonderzoek in een groep 
In deze 3-uur durende workshop ga je op zoek naar wat jij nu belangrijk vindt, je gaat jouw kernwaarden ontdekken.  Je kunt je zowel individueel als groep aanmelden.

“Ik kan iedereen een workshop aanraden! Haastig kwam ik binnen en vol goede energie ging ik naar huis! Onder begeleiding op zoek naar wat nou echt belangrijk voor je is. Het was leuk, het was leerzaam, een stukje bewustwording en vooral even aandacht voor mij! Een select groepje en een kundige coach. Bedankt voor alle handvatten die je me aangereikt hebt en ik kom zeker nog eens terug! Hartelijk groet, Elphaidis”

“Ik heb een hele interessante en gezellige workshop gehad. Ik had verwacht wat tips te krijgen over keuzes maken tussen werk en privé en voor jezelf kiezen maar het ging veel verder. In 3 uur tijd heb ik geleerd wat mijn belangrijkste kernwaarden zijn en wat ik daar in mijn leven mee kan. Irene geeft goede handvatten en tips. Hoewel ik de andere deelnemers niet kende voelde het aan het eind van de avond of ik er een paar goede vriendinnen bij had. De sfeer was heel warm en iedereen kon haar (soms best persoonlijke) verhaal kwijt. Ik heb een super avond gehad en ik kan dit aan iedereen aanbevelen! Heidi”kernwaarden Kernwaardenonderzoek: Betere keuzes maken

Inschrijven?
Kijk voor actuele data bij ‘de Agenda of hieronder bij vrije inschrijving.

Vrije inschrijving
Zijn er nog geen data gepland voor deze workshop, schrijf je dan hieronder vrijblijvend in en geef aan welke dagdeel jou het beste uitkomt.  Zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt er contact met je opgenomen. Duurt een volgende workshop nog even? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Incompany voor bedrijven: wat vinden wij belangrijk?
Ontdek jullie kernwaarden en ervaar dat begrip voor elkaars waarden leidt tot begrip, betere communicatie en  samenwerking. Al onze workshops/trainingen  bieden we ook op maat aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan van een workshop of training van jouw keuze. Wil je iemand spreken voor een referentie over ons werk of wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. 

Lees hier meer over de tarieven van workshops/teamtrainingen. 

________________________________________________________________________________________________________________

Coachpraktijk Irene Bex – onthaasten  ● ontstressen  ● ontplooien

Iedere verandering begint altijd met bewustwording en het zetten van kleine stapjes. Ik help je er graag bij!

kernwaarden Kernwaardenonderzoek: Betere keuzes makenIrene Bex geniet van het leven met haar man en zoon. Ze is zelfstandig stress- en burnoutspecialist, NLP coach en trainer en heeft zich volledig gespecialiseerd in personal- en stresscoaching.  Zij houdt zich dagelijks bezig met het begeleiden van mensen met stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burnout. Daarnaast heeft ze al vele andere mensen, die ook positieve veranderingen en groei in hun leven wilden, op weg geholpen. Zij helpt je inzicht te verkrijgen, omdat inzicht in jezelf de beste manier is om stappen te zetten om vooruit te komen.  Dus kom ook weer in balans, dan zit ook jij straks weer lekker in je vel.

Balans in je leven en doen waar jij gelukkig van wordt