Kennissessie ‘Je stress de baas’

In samenwerking met Bibliotheek De Kempen en Wél, Welzijn heb ik de kennissessie ‘Je stress de baas mogen verzorgen in de bibliotheek in Bladel.

Stress op het werk of in je privéleven

We hebben het gehad over stress en vermoeidheid. maar ook over het herkennen van (onbewuste) stressfactoren in je leven, het ontdekken van nieuwe manieren om hier beter mee om te gaan en vervolgens het maken van de juiste keuzes om blijvend meer rust, balans en geluk in je leven te vinden. De kennissessie was voor iedereen die, privé en m.b.t. het werk, meer wilde weten over de invloed van stress op je lichaam, hoe je de symptomen kunt herkennen en chronische stress kunt voorkomen.

Enkele reacties van deelnemers

Ik herkende veel van mezelf in de lezing. Ik ben me bewust geworden dat de vermoeidheid die ik voel veel met stress te maken heeft. Gelukkig kwam je ook met goede tips om mijn batterij meer op te laden, zodat ik hier minder last van heb.

Ik heb veel geleerd van de kennissessie en ik weet nu beter hoe ik met stress om moet gaan. Dat stress heel normaal is, maar dat ik ook op tijd aan mijn ontspanning moet denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.