Kennismakingsworkshop ‘Ontdek jouw kwaliteiten en valkuilen’

20190514_222402 Kennismakingsworkshop 'Ontdek jouw kwaliteiten en valkuilen'

Duur 1,5 uur

In deze workshop word je meer bewust van je kwaliteiten en kun je deze effectiever inzetten. Je leert je valkuilen kennen en krijgt inzicht hoe je beter in balans kunt blijven. Kosten € 15,-

Je ervaart waar jouw ontwikkelpunten of uitdagingen liggen. Vragen zoals ‘waarom ‘please’ ik anderen’, ‘wat gebeurt er bij stress’, ‘waarom cijfer ik mezelf weg of ‘waarom leg ik de lat zo hoog voor mezelf’ komen ter sprake.

Wat leer je?

Je gaat aan de slag met je eigen kernkwaliteitenkwadrant en je ontdekt dat niet alleen je kwaliteiten, maar ook je uitdagingen zoals voor jezelf opkomen, loslaten, zelfverzekerdheid of weten wat je wilt. Dit zorgt voor een stukje zelfinzicht, waardoor je beter weet hoe je in balans kunt blijven, ook in stresssituaties.

Enkele reacties van deelnemers:

“Het was een leerzame workshop met duidelijke en verhelderende stof”

“Ik ging er open en onbevangen naartoe. Doordat het niet te lang duurde, kon ik mijn aandacht er goed bijhouden

“Het was interessant om te zien wat het met je doet als je het kwadrant van de andere kant bekijkt, dan kom je je uitdaging tegen. Zo kwam ik te weten wat ik nog te leren heb om in balans te blijven”


Wil jij deze workshop volgen?

Wil jij ook deze workshop volgen, kijk voor actuele data bij ‘Agenda’  Zijn er nog geen data gepland voor deze workshop, schrijf je dan hieronder vrijblijvend in en geef aan welke dagdeel jou het beste uitkomt. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt er contact met je opgenomen. Wil je eerder aan de slag, kijk dan hier voor de mogelijkheden.