Kennissessie ‘Je stress de baas’

10okt2019
Je-stress-de-baas-Coachpraktijk-Irene-Bex-1 Kennissessie 'Je stress de baas'

Interactieve lezing bibliotheek Bladel


Bladel -  Op donderdag 10 oktober 2019, tijdens de dag van de Psychische gezondheid, organiseren Bibliotheek De Kempen en Wél, Welzijn de Kempen, in samenwerking met Coachpraktijk Irene Bex, de Kennissessie ‘Je stress de baas’.

Hoe herken je stress en wat kun je eraan doen?
Irene Bex, stress- en burnoutspecialist én ervaringsdeskundige, neemt je mee in wat stress nu eigenlijk is en wat het met je doet. Hoe herken je stresssignalen bij jezelf en bij anderen en wat kun je eraan doen om te voorkomen dat je er overspannen of burnout van raakt.

Loop jij risico om ziek te worden van stress?
Een interessante interactieve kennissessie, waardoor je meer inzicht krijgt in hoe je beter om kunt gaan met stress in je dagelijkse leven. Want ongezonde stress kan je leven flink negatief beïnvloeden. Jij wordt je bewust hoe het zit met jouw stressniveau en of je risico loopt om ziek te worden van stress. Je gaat naar huis met praktische tips hoe jij je dagelijkse batterij kunt opladen om met meer energie en veerkracht jouw stress de baas te zijn.

Aanmelden
De Kennissessie vindt plaats bij de Bibliotheek De Kempen, Markt 4 in Bladel, van 20.00 tot 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. De entree is € 6,- inclusief koffie/thee.  Het is al mogelijk om je aan te melden door een mail te sturen naar info@coachpraktijkirenebex.nl. De officiele aanmeldlink volgt later. 

 

Je-stress-de-baas-Coachpraktijk-Irene-Bex-1 Kennissessie 'Je stress de baas'Je-stress-de-baas-Coachpraktijk-Irene-Bex-1 Kennissessie 'Je stress de baas'

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.