Kennissessie ‘Je stress de baas’

10okt2019
Je-stress-de-baas-Coachpraktijk-Irene-Bex-1 Kennissessie 'Je stress de baas'

Interactieve lezing bibliotheek Bladel

Op donderdag 10 oktober 2019 organiseren Coachpraktijk Irene Bex in samenwerking met de Bibliotheek De Kempen en Wél, Welzijn de Kempen de kennissessie ‘Je stress de baas’.

Stress op het werk of in je privéleven

Voel je je regelmatig gestrest? Ben je vaak moe? Kom dan naar deze interactieve lezing die zich richt op het herkennen van (onbewuste) stressfactoren in je leven, het ontdekken van nieuwe manieren om hier beter mee om te gaan en vervolgens het maken van de juiste keuzes om blijvend meer rust, balans en geluk in je leven te vinden. Voor iedereen die, privé en m.b.t. het werk, meer wil weten over de invloed van stress op je lichaam, hoe je de symptomen kunt herkennen en chronische stress kunt voorkomen.

Je gaat naar huis met praktische tips hoe jij je dagelijkse batterij kunt opladen om met meer energie en veerkracht jouw stress de baas te zijn.

Irene Bex

Irene Bex is stress- en burnoutspecialist, coach en trainer. Ze heeft zich volledig gespecialiseerd in Persoonlijke groei & Stress- en burnoutbegeleiding. Zij houdt zich dagelijks bezig met het helpen van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen en het begeleiden van mensen met stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burnout. Meer informatie is te vinden op www.coachpraktijkirenebex.nl  

Aanmelden

De Kennissessie vindt plaats bij de Bibliotheek De Kempen, Markt 4 in Bladel, van 20.00 tot 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. De entree is € 5,-  inclusief koffie/thee. Graag aanmelden via deze link.

Leuk om je daar te zien. Groet, Irene

 

Je-stress-de-baas-Coachpraktijk-Irene-Bex-1 Kennissessie 'Je stress de baas'Je-stress-de-baas-Coachpraktijk-Irene-Bex-1 Kennissessie 'Je stress de baas'

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.