Coaching & Massagearrangement

Coaching en Massage: een krachtige combinatie!

Wil jij verbinding leggen tussen lichamelijke klachten en de psychische factoren die hierbij een rol kunnen spelen? Of wil je gewoon een heerlijke ochtend puur voor jezelf! Maak dan nu een 3 uur-durende afspraak voor een Coaching & Massagearrangement bij Coachpraktijk Irene Bex in Hulsel.

Irene-Bex-7662-profiel Coaching & MassagearrangementFocusgesprek
Je start met een focusgesprek met Irene om meer helderheid te krijgen over een probleem waar je mee zit. In het eerste gesprek of mailcontact geef je aan waar jij je op wilt richten en/of waar je tegenaan loopt. In het focusgesprek geeft zij je handvatten om de focus vast te stellen en om daarna concreet aan de slag te gaan. Samen bekijken jullie wat er nodig is om die focus te pakken en vast te houden zodat jij met praktische actie en een duidelijk plan verder kunt.


Irene-Bex-7662-profiel Coaching & MassagearrangementEven bijkomen……
Daarna kun je alles laten bezinken en even bijkomen met een smoothie met wat lekkernijen.  Terwijl je nog  even in een magazine bladert word je opgehaald door Hermelinda Hendriks van Massagepraktijk Primavera voor een heerlijke ontspannende massage. Van de te voren heb je al uitgekozen welke onderstaande massage je het liefst wilt.

Massage
Er kan gekozen worden uit een van onderstaande massages:

Aroma Herbail Oil Massage, totale bodymassage
Deze massage kan zacht maar ook stevig gegeven worden. Er wordt gewerkt met de onderarmen, vuisten, duimen en strijkende bewegingen (effleurages) op de energiebanen. Deze masssages worden met aromaolie gegeven. Door de aromaolie kom je in een diepe ontspanning, zodat blokkades makkelijker losgelaten kunnen worden. De zachte massage is een ontspannende massage. De stevige massage is een energiemassage.

Irene-Bex-7662-profiel Coaching & MassagearrangementJapanse gezichts-, nek-, en schoudermassage
De Japanse massage start met een ontspannende nek- en schoudermassage waarna we doorgaan met de massage van het gezicht. Hierna volgt de energetische drukpuntmassage die op het hele lichaam werkt  en waar een helende werking van uitgaat. Deze drukpuntmassage werkt ook uitermate ontspannend. We sluiten af met een lymfedreinage en een ontspannende massage van het hoofd.

Zwangerschapsmassage
De zijligging is een weldadige positie om in gemasseerd te worden en geeft een diepe vorm van ontspanning. Deze houding is in het algemeen weldadig en in het bijzonder voor zwangere vrouwen. Maar ook voor mensen die niet lang, om welke reden dan ook, op de buik kunnen liggen. Denk hierbij aan mensen met een nekletsel of voor ongemak ervaren in de nek, hals, schouders en borst. De technieken zijn gebaseerd op de Esalen-massage, afkomstig uit Amerika. Een belangrijk kenmerk is dat de grepen tijdens het masseren traag en vloeiend worden uitgevoerd. Het zorgt ervoor dat de aanstaande moeder beter slaapt, minder stresshormonen aanmaakt, minder rugpijn heeft en dat complicaties tijdens de behandeling minder vaak optreden.

Irene-Bex-7662-profiel Coaching & Massagearrangement

Kruidenstempels (exclusief in het najaar)
De kruiden hebben een reinigend effect op de organen. De kruidenstempelsmassage bevordert de doorstroming in het lichaam. Weldadig voor klachten als vermoeidheid, reuma, fibromyalgie, spierklachten, jicht, spit, verzuring van het lichaam, afvalstoffen loslaten, versteviging van de bloedvaten en het tegengaan van oedeem en het vasthouden van vocht.

Kosten en informatie
Lees hier mijn blog over de krachtige combinatie tussen coaching & massage. 
Nu tot eind 2018 van € 157,- voor € 137,- (actiecode:arrangement)

Wil jij verbinding leggen tussen lichamelijke klachten en de psychische factoren die hierbij een rol kunnen spelen? Of wil je gewoon een heerlijke ochtend puur voor jezelf! Maak dan nu een 3- uur-durende afspraak voor een Coaching & Massagearrangement bij Coachpraktijk Irene Bex in Hulsel.
Kosten € 157,- incl. btw.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak tel. bel Irene op 06 – 15 520 091

Ja, neem contact met mij op

Coaching & Massage: een krachtige combinatie!

Irene-Bex-7662-profiel Coaching & Massagearrangement