Workshop ‘Ontdek jouw kwaliteiten en valkuilen’

Vanuit Wintelre heb ik samen met Joke van Loon met veel plezier de workshop ‘Ontdek jouw kwaliteiten en valkuilen’ mogen begeleiden.

De deelnemers gingen aan de slag met hun eigen kernkwaliteitenkwadrant en ontdekten niet alleen hun kwaliteiten, maar ook hun uitdagingen: zoals voor jezelf opkomen, loslaten, zelfverzekerdheid of weten wat je wilt. Dit zorgde voor een stukje zelfinzicht, waardoor ze nu beter weten hoe ze in balans kunnen blijven, ook in stresssituaties.

Sommige deelnemers hadden de smaak goed te pakken en wilde al meer: wat heb ik nodig om mijn uitdaging aan te gaan? Daar houden wij van, deelnemers die gemotiveerd zijn om de volgende stap te doen!

Enkele reacties van de deelnemers:

“Het was een leerzame workshop met duidelijke en verhelderende stof”

“Ik ging er open en onbevangen naartoe. Doordat het niet te lang duurde, kon ik mijn aandacht er goed bijhouden

“Het was interessant om te zien wat het met je doet als je het kwadrant van de andere kant bekijkt, dan kom je je uitdaging tegen. Zo kwam ik te weten wat ik nog te leren heb om in balans te blijven”


Wil jij ook deze workshop volgen?

Wil jij ook deze workshop volgen, kijk voor actuele data bij ‘Agenda’  Zijn er nog geen data gepland voor deze workshop, schrijf je dan hieronder vrijblijvend in en geef aan welke dagdeel jou het beste uitkomt. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt er contact met je opgenomen. Wil je eerder aan de slag, kijk dan hier voor de mogelijkheden.

______________________________________________________________________________

Coachpraktijk Irene Bex
onthaasten  ● ontstressen  ● ontplooien

Irene-rond Workshop 'Ontdek jouw kwaliteiten en valkuilen'

Iedere verandering begint altijd met bewustwording en het zetten van kleine stapjes.
Ik help je er graag bij!

Irene Bex geniet van het leven met haar man en zoon. Ze is zelfstandig stress- en burnoutspecialist, coach en trainer en heeft zich volledig gespecialiseerd in persoonlijke groei & stress- en burnoutbegeleiding. Zij houdt zich dagelijks bezig met het begeleiden van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen en met mensen met stressgerelateerde klachten, overspannenheid en burnout. Zij helpt je inzicht te verkrijgen, omdat inzicht in jezelf de beste manier is om stappen te zetten om vooruit te komen. Kom weer in balans, dan zit ook jij straks weer lekker in je vel.

Balans in je leven en doen waar jij gelukkig van wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.